English
Hae  
     
 
 
ETUSIVU PAULA YRITYS- VALMENNUS YLEISÖ- LUENNOT KOULUTUKSET KIRJAT FLT
LÄÄKÄRIT
RAVINTO- VALMENNUS RADIO- OHJELMA AJANKOHTAISTA LINKIT YHTEYS- TIEDOT
 
 
     
 

Hei olen Paula Heinonen

Paula2Olen kolmen energisen nuoren miehen äiti.

Valmistuin Helsingin teknillisestä korkeakoulusta soveltavan mikrobiologian, soveltavan biokemian ja teollisuustalouden diplomi-insinööriksi vuonna 1986. Suoritin jatko‐opintoina tekniikan lisensiaatin tutkinnon pääaineinani soveltava mikrobiologia, biotekniikka ja elintarviketeknologia sekä ammatillisena sivuaineena teollisoikeudet. Olen ammatilliselta koulutukseltani Euroopan patentti‐asiamies (European Patent Attorney). Olen myös perehtynyt jo vuosia funktionaaliseen lääketieteeseen USA:ssa ja Euroopassa.

Valmistuttuani diplomi-insinööriksi toimin tutkijana viiden vuoden ajan kansainvälisessä biotekniikka‐ ja ravitsemusalan yhtiössä. Seuraavat kahdeksan vuotta toimin teollisoikeuksien parissa ja vastasin tutkimuksen suojaamisesta muun muassa ravitsemuksen, geenitekniikan ja entsymologian sekä terveysvaikutteisen ravinnon alalla samassa yhtiössä.

Vuonna 1997 perustin koulutus- ja konsultointiyritys Pro Health Oy:n. Siitä lähtien olen kouluttanut ja luennoinut kymmenille tuhansille ihmisille työhyvinvoinnista, ravitsemuksesta ja erilaisista terveysongelmista ympäri Suomea niin yrityksissä kuin yleisötilaisuuksissakin.

Koulutan myös ravitsemuksen ammattilaisia (FLT Ravintovalmentaja®) ja funktionaalista lääketiedettä terveydenhuollon ammattilaisille.

Vuoden 2009 alusta olen tehnyt Terveyden Avaimet -radio-ohjelmaa (ent. Terveyden Tukipilarit®). Se pyörii nyt Iskelmä-Radion taajuudella (katso lisää täältä) ja siinä käsitellään monia erilaisia terveyteen, hyvinvointiin ja sairauksiin liittyviä teemoja. Ohjelman tarkoituksena on hyvinvoinnin, terveyden ja tiedon lisääminen antamalla kuulijoille konkreettisia eväitä ja työkaluja päivittäisiin haasteisiin ja terveydellisiin ongelmiin. Haastattelijana ohjelmassa toimii Mikko Siltala.

Olen kirjoittanut kolme terveystiedekirjaa (Hiivaongelmat-Suoliston merkitys terveydelle, EDITA, ISBN 951-37-3985-6; Satumaista voimaa arkeen - Uutta puhtia jaksamiseen, Gummerus, ISBN 951-20-6257-7; Vihdoinkin hyvä olo - suoliston kuntoon ruokavalion avulla, Gummerus, ISBN 978-951-206-978-1, jotka on tarkoitettu niin terveydenhuollon ammattilaisille kuin tavallisille kuluttajille. Lisätiedot: katso kirjat

 

     
 
 
Pro Health Oy | Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki | info@prohealth.fi
 
 
© Copyright ProHealth Oy 2010 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite