English
Hae  
     
 
 
ETUSIVU PAULA YRITYS- VALMENNUS YLEISÖ- LUENNOT KOULUTUKSET KIRJAT FLT
LÄÄKÄRIT
RAVINTO- VALMENNUS RADIO- OHJELMA AJANKOHTAISTA LINKIT YHTEYS- TIEDOT
 
 
     
Ravitsemuskoulutus »
Funktionaalisen lääketieteen koulutus »
FLT Moduulit, kurssisisällöt ja aikataulut »
Funktionaalisen lääketieteen periaatteet »
Terveyden Tukipilarit® –koulutus »
Terveyden Tukipilarit® –moduulit »
TT 2012-2013 –kuvagalleria »
TT 2012-2013 –palautteet »
TT 2013-2014 –kuvagalleria »
TT 2013-2014 -palautteet »
TT 2014-2015 -kuvagalleria »
TT 2014-2015 -palautteet »
 

FUNKTIONAALISEN LÄÄKETIETEEN KOULUTUS

mannytFunktionaalinen lääketiede on tieteeseen perustuvaa yksilöllistä terveydenhoitoa, jossa otetaan huomioon ja hoidetaan sairauksien taustalla olevia syitä yksilöllisesti laadittujen hoitojen avulla. Näin voidaan yksilöllisesti palauttaa terveys, ylläpitää tai edistää sitä.

Funktionaalinen lääketiede on uusi ajattelutapa kroonisten sairauksien hoitoon. Katsotaan, mitä kehossa oikeastaan tapahtuu. Biokemiallisia ja fysiologisia muutoksia kehossa tapahtuu jo paljon ennen varsinaisen sairauden puhkeamista. Oireet kertovat, että jokin kehossa on vialla. Kokonaisvaltaisilla hoidoilla pyritään mahdollisimman ajoissa korjaamaan potilaan tilannetta ja parantamaan toimintakykyä.

Funktionaalisen lääketieteen toimintamallissa potilaan koko tarinalla on keskeinen merkitys. Mitkä ovat edeltävät tapahtumat ja laukaisevat tekijät ja mitkä ovat välittäjät? Funktionaalista lääketiedettä ei tulisi käsittää vaihtoehtoiseksi lääketieteeksi vaan sillaksi tehokkaampaan kroonisten sairauksien hoitoon. Etsitään paras hoito juuri kyseiselle henkilölle.

Oletko kiinnostunut opiskelemaan funktionaalista lääketiedettä? Funktionaalisen lääketieteen tuntemus ja osaaminen antaa sinulle vankan pohjan, kun autat asiakkaitasi palauttamaan terveyttään ja/tai ylläpitämään sitä.

Funktionaalisen lääketieteessä keskitytään seitsemään tärkeään osa-alueeseen kehon optimaalisen toiminnan saavuttamiseksi. Nämä osa-alueet ovat: 1. Immuunijärjestelmä / tulehdus (inflammaatio), 2. Hormonaaliset tekijät, 3. Ruuansulatus, 4. Myrkkyjen poisto (detoksifikaatio) 5. Energia-aineenvaihdunta, 6. Psyykkiset ja henkiset tekijät sekä 7. Rakenteiden eheys/ epätasapainotilat. Näiden seitsemän osa-alueen avulla luodaan käsitys, millä osa-alueilla henkilöllä on ongelmia, mitä tutkimuksia käytetään ongelmien selvittämiseksi ja miten häntä hoidetaan.
Funktionaalisessa lääketieteessä ravinnolla on hyvin suuri merkitys samoin kuin hyvin toimivalla ruoansulatusjärjestelmällä

Funktionaalisen lääketieteen koulutusmoduuleja on tällä hetkellä kymmenen. Yksi moduuli kestää aina kaksi päivää. Kurssit pidetään viikonloppuisin.

FLT-moduulien sisältö ja ajankohdat >>

Funktionaalisen lääketieteen koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jonka voi lähettää sähköisesti toimisto@prohealth.fi.

LUE LISÄÄ FUNKTIONAALISEN LÄÄKETIETEEN PERIAATTEISTA

 

     
 
 
Pro Health Oy | Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki | info@prohealth.fi
 
 
© Copyright ProHealth Oy 2010 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite